Romance

Το θηρίο του Γουίνιπεγκ και εγώ – Mariana Zapata

Μια μεθυστική ερωτική ιστορία που έχουν αγαπήσει εκατομμύρια αναγνώστες  παγκοσμίως.

Η Βανέσα Μαζούρ δεν αισθάνεται τύψεις που παραιτήθηκε. Ξέρει ότι έκανε το σωστό. Ήταν προσωπική βοηθός του Έιντεν Γκρέιβς, του κορυφαίου αμυντικού στο αμερικανικό πρωτάθλημα φούτμπολ, αλλά η δουλειά της δεν αναγνωριζόταν. Εξάλλου ήξερε εξαρχής ότι η εργασία αυτή ήταν μία προσωρινή λύση.

Η Βανέσα έχει σχέδια για το μέλλον της και αυτά δεν περιλαμβάνουν την μπουγάδα των τεράστιων εσωρούχων ενός άντρα που δεν έκανε τον κόπο να της πει μια καλημέρα, να τη συγχαρεί που έκανε καλά τη δουλειά της ή να της ευχηθεί για τα γενέθλιά της – ακόμα κι όταν δούλευε γι’ αυτόν ανήμερα των γενεθλίων της.

Το θρυλικό «Θηρίο του Γουίνιπεγκ» μπορεί να έχει πολλούς φαν, αλλά η Βανέσα δεν αντέχει άλλο. Δύο χρόνια είναι αρκετά.

Όταν ξαφνικά, ο Έιντεν Γκρέιβς ρίχνει της άμυνές του και εμφανίζεται στην πόρτα της, ζητώντας της να αναλάβει μια εργασία εξωφρενική, δίνοντας εντελώς διαφορετική έννοια στον ρόλο της «προσωπικής» βοηθού, η Βανέσα απορεί.

Τι θα απαντήσει στον άντρα που έχει μάθει να γίνεται πάντα το δικό του;

Η κριτική μου

Το βιβλίο αυτό είναι ο ορισμός του slow burn romance, ΤΕΛΟΣ!!! Αν είστε και εσείς φαν, εννοείται πρέπει να το διαβάσετε, εγώ το λάτρεψα! Είναι η πρώτη μου επαφή με την συγγραφέα και ακούγεται ότι κάνει χαμό στο εξωτερικό, οπότε ανυπομονούσα να διαβάσω κάτι δικό της. Slow burn και sports romace, τι άλλο να ζητήσω;;

Μου άρεσε πολύ η γραφή. Η αφήγηση είναι πρωτοπρόσωπη από την οπτική της Βανέσα, όμως θα ήθελα να δω και την οπτική του Έιντεν μέσα στο βιβλίο, μου έλειψε. Λάτρεψα την ιστορία του Έιντεν και της Βανέσα και την εξέλιξη της σχέσης τους. Ναι ήταν αργή αλλά βλέπουμε πως χτίζεται σταδιακά και πως κάνουν μικρά βηματάκια ο καθένας. Έχουν μια ωραία ροή, γίνονται πρώτα φίλοι και μετά κάτι παραπάνω. Αρχίζουν να ανοίγονται και δημιουργείται εμπιστοσύνη ανάμεσα τους και δείχνουν με τον τρόπο τους τα συναισθήματα τους. Οι σκηνές τους υπέροχες και τόσο cute, που με άφηναν με ένα χαμόγελο! Λάτρεψα και τους διαλόγους τους και το πως προσφωνούσαν ο ένας τον άλλον. Έλιωσα με το «λουκουμάκι» και το βρήκα πολύ χαριτωμένο!

Είναι ένα πολύ ωραίο βιβλίο που εκτός από το ρομαντικό κομμάτι, εμβαθύνει και στις ανθρώπινες σχέσεις, την φιλία και την οικογένεια και στα τραύματα που κρύβει ο καθένας στη ψυχή του. Έχει πολύ ωραίους διαλόγους, άλλους πιο διασκεδαστικούς και άλλους βαθύτερους.

Απλά πιστεύω ότι αν είχε λιγότερες σελίδες, δεν θα βαριόμουν σε κάποια σημεία και αν ήταν και το POV του Έιντεν μέσα, θα το απολάμβανα ακόμα περισσότερο. Μου άρεσε αρκετά όμως και το προτείνω ανεπιφύλακτα!!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Rating: 4 out of 5.

Εκδόσεις Κλειδάριθμος ekdoseisklidarithmos

Θα βρείτε το βιβλίο ΕΔΩ

Σχολιάστε